Conteh verhuurt aan FC Dordrecht: "We geloven in zijn potentie"

Christian Conteh
Christian Conteh Foto: © Pro Shots

Christian Conteh speelt tot het einde van het seizoen zijn wedstrijden voor FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Het afgelopen halfjaar speelde Conteh nog voor SV Sandhausen.

FC Dordrecht kondigde de komst van Conteh op het eigen Twitter-account aan. Conteh moet bij de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie meer speeltijd gaan opdoen. De 22-jarige aanvaller kwam bij SV Sandhausen in de 2. Bundesliga tot slechts vier invalbeurten. Feyenoord haalde Conteh terug naar Rotterdam wegens het gebrek aan speeltijd.

Anderhalf jaar geleden kwam Christian Conteh over van FC St. Pauli uit Duitsland. Mede vanwege blessureleed kwam Conteh in Rotterdam weinig in actie. De voormalig jeugdinternational van Duitsland heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2024.

Technisch directeur van Feyenoord Frank Arnesen heeft op de officiële website van de club aangegeven dat Feyenoord nog steeds gelooft in de jonge buitenspeler. "Christian is nog jong en we geloven in zijn potentie. Voor hem is het belangrijk om langere tijd fit te blijven en wedstrijden te gaan spelen. Bij FC Dordrecht kan dit en hebben we hem ook nog eens dicht bij ons in de buurt."

Lees meer:
0 reacties