Chris Woerts: "Dan kan Feyenoord iets doen op de transfermarkt"

De verhalen over mogelijke investeerders bij Feyenoord doen al geruime tijd de rondte. Chris Woerts wist woensdagavond echter te meden dat het "nu eindelijk gaat gebeuren" bij de Rotterdammers.

"Vorige week is er een brief gekomen van vier investeerder", zei de oud-commercieel directeur bij VI Vandaag. "Die hebben een aanbod neergelegd van veertig miljoen om de aandelen over te nemen. Plus vijftien miljoen lening. Dus 55 miljoen in totaal. De man van 50 miljoen is afgehaakt, want die wilde per se dat Feyenoord City niet door zou gaan."

"Dat vonden ze bij Feyenoord te gortig", vervolgt Woerts. "Dat ligt nu zwart op wit op tafel. Zestien pagina's. Dat wordt nu beoordeeld door Lazard, het financieel bureau dat Feyenoord heeft ingehuurd om het te beoordelen. Voor Feyenoord is iedere euro er één. Dan kunnen ze in ieder geval iets doen op de transfermarkt."

"Ze moeten natuurlijk nog mensen afkopen, want de Vrienden van Feyenoord moeten afgekocht worden. Eindelijk, na twee jaar, is er voor het eerst een bod op tafel. 40 miljoen voor de aandelen en 15 voor een lening. Dat is eindelijk een concreet bod", besluit Woerts.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand