Carranza uitgelicht: "Daar had ik het op de training moeilijk mee"

Julian Carranza
Julian Carranza Foto: © Pro Shots

Oud-doelman van Feyenoord Nick Marsman heeft ADO Den Haag verlaten en is op zoek naar een nieuw avontuur. Hij speelde in Amerika samen met de nieuwste aanwinst van Feyenoord: Julian Carranza. 

Marsman weet nog wie de nieuwe aanvaller van Feyenoord is en trekt een vergelijking. "Hij is sterk aan de bal. Een wat bonkige spits die goed kan koppen, maar niet alles is even verfijnd. Hij kan alles een beetje. Een beetje Dirk Kuijt-achtig, zou ik zeggen. Zijn schot is wel heel erg goed en is ook beter geworden nadat hij naar Philadelphia is overgestapt. Zo, hij kan hard schieten. Daar had ik het op de training weleens moeilijk mee. Normaal gesproken kom je als keeper uit en probeer je je zo breed mogelijk te maken om de bal tegen te houden. Maar als hij op me af kwam, dacht ik soms wel: laat ik geen risico nemen om die bal op een verkeerde plek te krijgen."

En dat ging niet altijd goed. Marsman: "Nou, hij heeft me weleens op mijn hoofd of in mijn kruis geraakt, haha. Dat is nu dus nog beter geworden. Vertrouwen doet iets met een speler. Als ik nu zie hoe hij zijn goals maakt, en hij heeft er nogal wat gemaakt, dan zitten er echt goede en mooie bij."

Lees meer:
0 reacties