Calvin Stengs ziet in: "Ik had een trage start bij Feyenoord"

Calvin Stengs
Calvin Stengs Foto: © BSR Agency

Calvin Stengs is in gesprek met Feyenoord One openhartig over zijn tijd bij Feyenoord. In zijn ogen was het begin van bij hem niet heel best, net zoals zijn ploeg aan het begin van dit seizoen.

De aanvaller van Feyenoord ziet in dat ze het aan het begin van het seizoen lieten liggen. "Ik had een trage start bij Feyenoord. Ik begon matig, dat vond ik van mezelf ook. Naarmate de tijd vorderde ging het steeds beter en daar ben ik blij om. Het is goed gegaan. We hebben wel te veel punten weggegeven in het begin. We moesten aan elkaar wennen. Sparta-uit en Fortuna zijn hele dure punten geweest. Dan denk je aan het begin dat je dat nog recht kan trekken. Uiteindelijk zijn dat punten die heel zuur zijn geweest."

Slot ging eerder dan Stengs naar Feyenoord. Toch kwamen de twee elkaar weer tegen. Stengs: "Ik zat in de opleiding bij AZ en toen ik wegging was Arne net naar Feyenoord gegaan. In mijn optiek was het nog hetzelfde Feyenoord als toen ik tegen ze speelde. Toen ik hier met AZ tegen Feyenoord speelde wonnen we vaak, dat had ik toen niet zo snel gedacht."

Lees meer:
0 reacties