Calvin Stengs eerlijk na bekerwinst: "Daar hadden we moeite mee"

Calvin Stengs is dolblij na de bekerwinst op NEC
Calvin Stengs is dolblij na de bekerwinst op NEC Foto: © Pro Shots

Calvin Stengs is dolblij na zijn eerste gewonnen prijs in Nederland. Zondagavond legde hij met Feyenoord beslag op de TOTO KNVB Beker, een fraaie prijs voor de aanvaller van de Rotterdamse club.

In gesprek met Feyenoord ONE blikte Stengs terug op het winnen van de beker. "Eerste prijs in Nederland en de eerste prijs met Feyenoord, fantastisch! Ik denk dat het niet een hele mooie finale was, en dan wordt het vaak beslist in duels en dat soort dingen. De eerste helft hadden we daar veel moeite mee. In de tweede helft zag je dat we er meer bovenop zaten. Uiteindelijk maken we een goede goal. Een keer staan we goed en ik ben blij met hoe het is gegaan."

Ook zag hij dat NEC de huid duur verkocht. Ze deden tot de laatste minuut mee en zelfs doelman Cillessen ging mee naar voren om de gelijkmaker te forceren. Stengs vertelt: "Ze doen het goed in de competitie dus we wisten dat het een lastige ploeg was. Dat hebben we eerder hier thuis al meegemaakt. Dus we konden ons schrap zetten, en dat kon je vandaag zien, het was een strijd. Gelukkig hebben we hem gewonnen. Wie erbij waren? Familie en vrienden, dus dat is mooi. De kleine niet, die vierden het thuis", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties