Bryan Linssen zag droom uitkomen: "Als bekroning naar Feyenoord"

Bryan Linssen
Bryan Linssen Foto: © Pro Shots

Bryan Linssen is trots dat hij bij Feyenoord onder contract staat. Daarmee is een droom in vervulling gekomen, vertelt de aanvaller. Hij moest er een behoorlijke weg voor afleggen.

Samen met zijn broer Edwin stippelde hij op jonge leeftijd een hele route uit. "Als je jong bent, mag je groot dromen toch? Eigenlijk hebben we ons hele traject afgewerkt. Dat uitgestippelde plan leidde me als bekroning naar Feyenoord. Bijna had ik voor het grote geld van een club uit het Midden-Oosten gekozen", vertelt de aanvaller in De Telegraaf.

"Ik wilde dolgraag die stap naar Feyenoord maken, maar hoewel ik transfervrij was, verliepen de onderhandelingen moeizaam. Het financiële verschil tussen beide opties was behoorlijk en ik was bijna dertig jaar hè. Welke club zat op een 32-jarige aanvaller te wachten als drie jaar Feyenoord zou uitdraaien op een mislukking?", vraagt Linssen zich hardop af.

Dick Advocaat drong echter aan op zijn komst. "Toen Feyenoord verder over de brug kwam, heb ik gekozen voor de laatste stap van de lange weg, die ik heb afgelegd. Daarmee is het door Edwin en mij uitgestippelde plan volledig ten uitvoer gebracht. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Nee, ook niet als ik naar mijn bankrekening kijk."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
6 Feyenoord 2 3 4
7 NEC 2 2 3
8 RKC Waalwijk 2 0 2
Bekijk de hele stand