Bryan Linssen blikt terug: "Hij wist ons daarin echt te raken"

Bryan Linssen, Luis Sinisterra en Jens Toornstra
Bryan Linssen, Luis Sinisterra en Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

Bryan Linssen speelde tussen 2020 en 2022 bij Feyenoord. In Rotterdam werkte hij samen met Arne Slot en dat werkte volgens de aanvaller heel goed.

"Arne was vanaf de eerste dag heel duidelijk in wat hij wilde met Feyenoord", blikt Linssen terug in gesprek met Feyenoord Magazine. "Het contrast qua speelwijze met het voorgaande seizoen onder Dick Advocaat was best groot, we gingen van redelijk compact en defensief naar meer aanvallend voetbal, met drukzetten over het hele veld."

Hij gaat verder: "Arne wist, onder meer met behulp van beelden, snel duidelijk te maken wat hij in die zin van ons verwachtte." Linssen moet vooral denken aan de teammeetings onder Slot. "Hij wist ons daarin echt te raken. Het gebeurde regelmatig dat Jens Toornstra en ik na afloop tegen elkaar zeiden: 'Dit was goed, hè.'"

"Ik denk dat het te maken had met het zeggen van de juiste dingen op het juiste moment. In die meetings kon Arne enorm veel energie overbrengen op het team. Hij is de beste trainer die ik ooit heb gehad", is Linssen overtuigd. Hij wenst Slot alle succes bij Liverpool. "Ik hoop vooral dat Arne ook in Engeland zichzelf blijft en, ook als het moeilijk wordt, de passie en het plezier blijft uitstralen zoals hij dat de afgelopen jaren heeft gedaan. Op die manier heeft hij heel veel voetballiefhebbers in Nederland veel plezier gebracht."

Lees meer:
0 reacties