Brian Priske komt direct met belofte in eerste Feyenoord-interview

Brian Priske heeft vrijdag zijn eerste interview gegeven als coach van Feyenoord. De Deen, in Rotterdam de opvolger van Arne Slot, deed direct een belofte aan de supporters.

Priske begint het interview met hoe blij hij is om bij Feyenoord aan de slag te gaan. "Ik heb veel goede gesprekken met Dennis (te Kloese, red.) en anderen binnen de club gevoerd. Die verliepen zeer professioneel, het lijdt geen twijfel dat Feyenoord haar huiswerk had gedaan. Ze hebben echt heel veel onderzoek gedaan naar mijn achtergrond en mijn wedstrijden bij eerdere clubs. Dat gaf mij de indruk van een club die precies weet wat het zoekt", zegt hij op het clubkanaal.

De club past bij de 47-jarige coach: "Als mens deel ik dezelfde waarden als deze club. Hard werken is belangrijk. In het voetbal krijg je niets cadeau, dus je moet hard werken. Daar sta ik absoluut voor." Priske denkt dat dat zijn buitenlandse ervaring hem zal helpen in Rotterdam. "Ik heb de afgelopen jaren veel ervaringen opgedaan, ben ook al een tijd weg uit Denemarken en heb in verschillende omgevingen en culturen gewerkt. Dit is ook een multiculturele club, een afspiegeling van de stad Rotterdam."

Ook de voetbalfilosofie van Feyenoord past bij Priske. "Ik wil snel, krachtig voetbal spelen. Met veel energie en passie", die zich ook nog richt tot het Legioen. "We hebben hier de beste supporters van Nederland. Ik weet wat ze verwachten en dat zullen we ze ook laten zien. Dat we passie en energie erin willen leggen. Voetbal is een spel van kleine marges, soms heb je pech en verlies je. Maar dan hebben ze gezien dat we in ieder geval hard gewerkt hebben en alles hebben gegeven op het veld."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand