BREAKING: Feyenoord houdt Gernot Trauner langer binnenboord

Goed nieuws vanuit De Kuip dinsdagmiddag. Nadat eerder Lutsharel Geertruida zijn contract bij Feyenoord verlengde, hebben de Rotterdammers nu ook Gernot Trauner langer aan zich weten te binden. De Oostenrijker tekent tot 2026 bij.

De 30-jarige verdediger groeide sinds zijn komst naar Rotterdam in de zomer van 2021 al snel uit tot vaste basisspeler en publiekslieveling. Hij is daarom ook blij met zijn verlenging, zo laat hij weten op de clubwebsite. "Dit is een speciale dag voor mij en mijn familie", aldus Trauner. "Feyenoord voelt als mijn tweede thuis en ik voel me hier enorm gewaardeerd. De club spreekt vertrouwen in mij uit door langer met me door te willen en de supporters staan vanaf het eerste moment achter me."

De Oostenrijker geeft aan dat hij zich thuis voelt in Rotterdam. "Je ergens op je plek voelen is een belangrijke graadmeter en dat is honderd procent het geval bij Feyenoord. Verlengen was wat dat betreft een makkelijke beslissing."

De verdediger wil dan ook niets liever dan prijzen pakken. "We kunnen dit jaar iets speciaals bereiken. De komende weken wordt duidelijk of ons harde werken echt wordt beloond. Ik ben nog lang niet klaar met dromen bij Feyenoord. Ik ben een echte Feyenoorder geworden en wil onderdeel blijven uitmaken van de toekomst van deze prachtige club."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand