Boussaboun verwacht klapper Feyenoord: "Ze moeten jackpot vragen"

Ali Boussaboun
Ali Boussaboun Foto: © Pro Shots

Dávid Hancko is bezig aan zijn tweede en misschien wel laatste seizoen in Rotterdamse dienst. De verdediger uit Slowakije is uitgegroeid tot een van de beste spelers van de Eredivisie en dat is topclubs niet ontgaan.

Oud-Feyenoorder Ali Boussaboun ziet dan ook een grote toekomst voor de verdediger van de Rotterdammers, zo laat hij weten in de podcast #DoneDeal. Hij ziet er getrokken gaat worden aan diverse spelers bij Feyenoord. "Onder meer aan een verdediger, dat vind ik zelf de beste van de Eredivisie. Dat is Hancko, echt een geweldige speler." In de Italiaanse media kwam deze week naar voren dat Napoli 20 miljoen euro wil betalen voor Hancko. Boussaboun: "Dat verbaast mij niets, dat ze interesse hebben."

Op de vraag of Hack past bij de Napolitanen zegt Boussaboun het volgende. "Een club die graag wil opbouwen, dat kan Hancko heel goed. En een ploeg die aanvallend wil voetballen met ruimte in de rug; Hancko is snel. Echt een geweldige speler", vertelt Boussaboun. "Zó compleet. Hij doet nooit domme dingen, pakt nooit domme kaarten. Hij is altijd rustig, pikt zijn goaltjes mee... Echt een geweldige verdediger. Ze hebben hem binnengehaald voor een schijntje (ruim acht miljoen euro, red.), als je ziet hoe goed hij is. Je moet gewoon de jackpot vragen en anders zeggen: we houden hem lekker."

Lees meer:
0 reacties