Bosz nog niet bezorgd: "Feyenoord moet morgen wel weten te winnen"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

PSV verloor zaterdag de eerste competitiewedstrijd dit seizoen. De ploeg van Peter Bosz kwam op bezoek in Nijmegen nog wel op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 3-1 van NEC. Daardoor kan Feyenoord zondag het gat met PSV verkleinen tot zeven punten.

Desondanks maakt Bosz zich nog geen zorgen. Komende dinsdag komt PSV wederom in actie, dan tegen Excelsior. "We moeten dan winnen", wordt hij geciteerd door Voetbal International. "Dat we ooit een keer zouden verliezen, is logisch. Dat het pas na 27 wedstrijden gebeurt, is een groot compliment aan het team. We staan op dit moment nog zeven punten voor op Feyenoord, althans zo zie ik het even, dan moeten ze morgen wel weten te winnen."

"We staan er dus nog steeds goed voor", is het oordeel van Bosz. "Het aureool van niet kunnen verliezen waren we al kwijt, omdat we van Arsenal en Feyenoord voor de beker hadden verloren. Daarna hebben we steeds goed gereageerd, dat moeten we nu dus ook laten zien. Dat is voor mij ook geen punt. Mijn teleurstelling zit vooral in dat we zulke goede voetballer hebben. En ik vind dat je dat dan altijd moet laten zien. Dat is ons vandaag helaas niet gelukt", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties