Bosvelt vertelt Beenhakker-anekdote: "Even kijken of je kloten hebt!"

Paul Bosvelt
Paul Bosvelt Foto: © Pro Shots

Paul Bosvelt heeft een leuke anekdote verteld over zijn tijd bij Feyenoord. Het gaat over het moment dat de selectie van de Rotterdamse club in 1999 trainer Leo Beenhakker op de schouders neemt na het behalen van het landskampioenschap.

"We namen hem op onze schouders", begint Bosvelt bij de Cor Potcast. "Ik wilde eerst zijn schoen uittrekken en toen trapte hij me half tegen m’n wang aan. Toen ging ik aan z’n ballen draaien en zei ik: ‘Even kijken of je kloten hebt!’ Toen kreeg ik een klap in mijn nek van die ouwe."

De huidige technisch directeur van Go Ahead Eagles gaat verder: "In de euforie ben je een klein kind en doe je gekke dingen. Beenhakker was zelf ook zo gevat, dus die kon wel reageren, die sloeg mij gelijk in mijn nek."

Bosvelt kijkt terug op een goede en fijne samenwerking met Beenhakker. "Gewoon een fijne kerel, echt warm. Hij had ook wel humor en deed niet te ingewikkeld. Hij bleef gewoon bij de basis, maar kreeg het wel altijd voor elkaar", zo besluit de oud-middenvelder van Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties