Bosvelt over terugkeer naar Feyenoord: "Zie me niet zo snel verkassen"

Paul Bosvelt is actief als technisch manager bij Go Ahead Eagles. De voormalig Feyenoorder is niet gepolst voor die functie bij de Rotterdammers, zo geeft hij aan in gesprek met Voetbalzone.

"Op dit moment zit ik hier gewoon prima op mijn plek", aldus Bosvelt over zijn functie bij de Eagles. "Bij deze club ligt ook mijn hart, maar aan de andere kant blijft het de voetballerij. Je kan er zomaar uit liggen, maar aan de andere kant komen er misschien ook wel eens kansen voorbij. Ik zit hier echt op mijn plek, dus ik zie mijzelf niet zo snel verkassen."

"Het is ook helemaal niet aan de orde. Ik snap het verhaal wel dat het één plus één is twee is, alleen het zegt ook genoeg dat Feyenoord al lange tijd op zoek is, maar ze nog nooit geïnformeerd hebben", vertelt Bosvelt.

"Het zou me strelen, maar als ze niet komen is het ook niet erg, want ik heb op dit moment geen oren naar iets anders. Als ze wel komen zal ik luisteren wat mijn rol dan zou kunnen zijn, maar het moet dan wel een heel goed verhaal en goede plannen zijn", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand