Bosschaart wil terugkeren in De Kuip: "Zou de bekroning zijn"

Pascal Bosschaart
Pascal Bosschaart Foto: © Pro Shots

Assistent-trainer Pascal Bosschaart wordt momenteel door FC Dordrecht gehuurd van Feyenoord. Toch wil hij nog een keer in De Kuip werken, vertelt hij in gesprek met de Leeuwarder Courant.


Nu Arne Slot waarschijnlijk naar Liverpool zal vertrekken, komen er veel plaatsen vrij in de staf van Feyenoord, vertelt de assistent-trainer. Hij hoopt een volgende stap te maken in zijn loopbaan. “Het is maar net wat de club wil. Misschien word ik meegenomen in het proces, we gaan het zien. Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk."

De Dordtenaren draaien een uitstekend seizoen en zijn nog in de race om promotie af te dwingen via de play-offs. Directe promotie lijkt er echter niet meer in te zitten. Bosschaart werkte in zijn tijd bij Cambuur samen met Henk de Jong. Hij denkt dat zijn oud-collega de kwaliteiten heeft om aan de slag te gaan bij de Rotterdammers. “Pascal is een unieke, lieve man. Een goed mens bovendien. En niet geheel onbelangrijk in dit vak: hij heeft veel verstand van voetbal”, aldus de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties