Bosschaart blij met nieuwe functie: "Gaan voor hoogst haalbare"

Pascal Bosschaart
Pascal Bosschaart Foto: © Pro Shots

Pascal Bosschaart is volgend seizoen de nieuwe trainer van Feyenoord -21. De oud-voetballer van de Rotterdammers was al in dienst van Feyenoord, maar was een seizoen buiten de deur actief bij FC Dordrecht.

Bosschaart is verheugd met de nieuwe uitdaging, zo laat hij weten op de officiële website van Feyenoord. "Na een prachtig seizoen bij FC Dordrecht voelt dit als een mooie volgende stap. Er liggen hier op Varkenoord de komende seizoenen voor zowel mijzelf als voor het team mooie uitdagingen klaar. Uiteraard blijft de hoogste prioriteit om zoveel mogelijk spelers af te leveren aan Feyenoord 1. Maar het moge duidelijk zijn dat we als ploeg ook weer voor het hoogst haalbare zullen gaan."

De aanstelling als trainer van Feyenoord Onder 21 betekent voor Bosschaart een terugkeer op Varkenoord, de plaats waar hij als jeugdspeler een groot gedeelte van zijn opleiding heeft genoten. Via FC Utrecht keerde de voormalig profvoetballer in de zomer van 2004 terug als speler van Feyenoord 1. Bosschaart kwam als speler ook nog uit voor onder meer ADO Den Haag en Sydney FC.

Lees meer:
0 reacties