Boskamp neemt woorden terug: "Ik moet mijn smoel houden"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

Jan Boskamp heeft zijn uitspraken over Cyriel Dessers teruggenomen. De analist twijfelde of de spits wel goed genoeg was voor Feyenoord, maar dat is inmiddels wel duidelijk.

In augustus, toen Dessers naar Feyenoord kwam, had Boskamp er niet veel verwachtingen van. In een gesprek met Het Belang van Limburg is Boskamp daar op teruggekomen. Ik heb altijd mijn twijfels gehad of hij het ook aan de top zou kunnen waarmaken, maar nu schiet hij ze er wel aan de lopende band in", aldus de Feyenoorder. "Ik moet mijn smoel houden."

Vorige week donderdag behaalde Feyenoord, mede door twee goals van Dessers in de heenwedstrijd, de finale van de Conference League. Een 0-0 in Stade Vélodrome was genoeg om de finale te behalen. Boskamp geniet nog altijd na. "Ik ben nog altijd bezig, jongen. Het voetbal was niet om aan te gluren, maar we zitten wel in de finale!"

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand