Boskamp deelt ultieme droom: "Dat was helemaal schitterend geweest"

Jan Boskamp heeft genoten van de 6-0 overwinning van Feyenoord op Ajax. Wilfred Genee sprak daarover met de Feyenoorder in Veronica Offside.

De presentator opent door een bijzondere vraag te stellen aan Boskamp. “Misschien een indiscrete vraag, maar heb je nog weleens erecties?” Boskamp weet daar snel een gevat antwoord op te geven. “Het schijnt dat je van die blauwe pilletjes hebt.” Genee vroeg dit aan omdat Jan een groot Feyenoord-fan is. “Ik denk dat als er ooit een moment voor jou en een erectie moet zijn geweest, moet dat gister zijn geweest.”

Wanneer je kijkt naar de kansen die de Rotterdammers hadden tegen Ajax is 6-0 eigenlijk nog een karige score. Daarom vroeg Hugo Borst of Boskamp nog een kater heeft overgehouden aan de wedstrijd. “Want het had natuurlijk 10-0 moeten worden,” vertelt de analist en schrijver.

Jan beantwoordde Borst met een brede glimlach. “Dat was helemaal schitterend geweest. Maar ja, als je die twee ballen op de stip legt, want die moesten er echt op. En Bergwijn gaf hem een koek, hè?” verwijzend naar het veelbesproken moment waar Steven Bergwijn een tik uitdeelde aan Bart Nieuwkoop.

Lees meer:
0 reacties