Boskamp eerlijk: "Die zijn niet goed bij hun paasei, dacht ik"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Orange Pictures

Jan Boskamp kan het nog altijd niet bevatten dat 'zijn' Feyenoord weer een Europese finale te pakken heeft. Boskamp is vol van genot en kijkt ernaar uit.

"Dit is toch werelds? Weergaloos gewoon, man", zegt hij bij Vandaag Inside. Feyenoord gaat de Conference League winnen, zei het Algemeen Dagblad een aantal maanden geleden al. "Die zijn niet goed bij hun paasei, dacht ik. Want zo lekker ging het in het begin van het toernooi niet. Kan je die wedstrijd tegen FC Ria nog herinneren? Pardon, FC Drita, ja. Niet om aan te gluren! En kijk waar ze nu staan. Fantastisch."

"Als Nederlandse club in de finale van een Europees toernooi staan is gewoon werelds. Echt, mensen die dit toernooi belachelijk maken kennen m’n kloten kussen. Kijk welke tegenstanders ze uitgeschakeld hebben! Olympique Marseille is gewoon de nummer twee van Frankrijk, hè. En nu krijgen we AS Roma, ook een aardig ploegie hoor", vertelt Boskamp enthousiast.

Op 25 mei spelen de Rotterdammers tegen AS Roma in Albanië haar hoofdstad Tirana. "Wat daggie? Ik heb al als een raket naar die organisatie gebeld voor een kaartje. Je wil toch op de tribune zitten als je club die beker pakt, nietwaar? Ik ben nu drie keer in Albanië geweest... En ook in Tirana... En drie keer hebben ze mijn koffer leeggeroofd', besluit hij lachend.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand