Bobby Adekanye kritisch: "Publiek is arrogant aan het worden"

Bobby Adekanye tegen Feyenoord
Bobby Adekanye tegen Feyenoord Foto: © BSR Agency

Bobby Adekanye heeft zich na afloop van het duel tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord kritisch uitgelaten over een aantal supporters. En dan heeft de aanvaller het niet over de aanhangers van de Rotterdamse club, maar over die van de Deventenaren. Er werd namelijk gejuicht toen hij werd gewisseld.

"Dit heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt Adekanye, geciteerd door De Stentor. "Ik ga heel eerlijk zijn: ik vind dat ons publiek te arrogant aan het worden is. Ze verwachten te veel. Ze moeten heel blij zijn met wat we presteren. Ik kan tevreden zijn over mezelf vandaag, maar weet dat heel veel mensen wachten op een goaltje."

"Ik laat ze lekker praten en doe lekker m’n ding", gaat de voetballer verder. "Als het komt, dan komt het en als het niet komt... Het is het belangrijkste hoe het team presteert en we doen het uitstekend. Als het team het goed doet en ik scoor dit seizoen nul keer, dan ben ik nog steeds tevreden."

"Of ik aan een vertrek denk? Daar kan ik niet echt commentaar op geven. De ambitie was om twee jaar hier te voetballen en veel te presteren. Bij mijn contractverlenging zei ik dat het mooi zou zijn als we een goed seizoen zouden draaien en dat we dan konden kijken of er een mooie stap in zit", aldus Adekanye.

Lees meer:
0 reacties