"Blij dat Slot inziet dat trainer bij Feyenoord niet zo slecht is"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Orange Pictures

Donderdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat Arne Slot toch nog bij Feyenoord blijft. Dit nieuws zorgde natuurlijk direct voor een hoop reacties. Zo ook bij oud Feyenoord-trainer Mario Been.

"Voor heel veel mensen was dat een verrassing", begint Been over het aanblijven van Slot bij ESPN. "Ik heb altijd geloofd in het feit dat hij nog niet klaar is bij Feyenoord en dat is gelukkig ook gebleken. Ik ben blij dat Slot inziet dat trainer bij Feyenoord zijn helemaal niet zo slecht is.

Met het oog op de Champions League en het verdedigen van de titel, staan er veel uitdagingen klaar voor Slot. "Die worden wel met een stabiele basis aangegaan. Ik denk dat dit momenteel voor Feyenoord het beste is. Zeker gezien je de andere topclubs ziet aanmodderen met hun coaches."

"Het is nu heel rustig bij Feyenoord, dat is weleens anders geweest. Ongetwijfeld zullen er nieuwe afspraken in het contract met Slot zijn gemaakt, zodat hij wellicht na dit seizoen makkelijker kan vertrekken. Dat is ook prima zo, nu kan de club in ieder geval verder", besluit Been.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand