Biseswar over Feyenoorder: "Op het EK was ie echt aan het vlammen"

Diego Biseswar
Diego Biseswar Foto: © Pro Shots

In de podcast Dave & Drenthe bespreken voormalig Real Madrid-speler Royston Drenthe en VI-journalist Dave Aalbers de avonturen van de oud-voetballer. Ook Diego Biseswar schoof aan die samen met Drenthe in de A1 bij Feyenoord en samen aansloten bij de hoofdmacht.

Biseswar weet nog dat zijn vriend Drenthe ineens naar Real Madrid ging. "Ik gunde het hem. Ik denk dat ik blijer voor hem was dan hijzelf. Ik belde z'n zaakwaarnemer en zei: 'Hey vriend, dit is wel het mooiste wat er is.' En al helemaal dat je met zo iemand hebt gespeeld en zo'n mooie kans krijgt. Allemaal respect. Maar op het EK was ie echt aan het vlammen dus ik dacht hij gaat een mooie stap maken. En ook dat half jaartje dat ik weg was, was hij aan het vlammen in de Eredivisie. Dus dan heb je alleen maar respect. En het is je oude vriend, het is je vriend. Dus voor mij was het alleen maar netjes."

Drenthe vult aan over de jonge jaren: "Feyenoord A1 was voor ons magisch. Binnen het veld, maar ook buiten het veld. Het was niet alleen de zwarte jongens onder elkaar. We hadden Timo van Leeuwen, Frenkie de Haan, Arie van Houwelingen, Mohammed Hammouti. Er werd gevoetbald. Wij waren een jong team die al heel goed doorhad wat driehoekjes waren. Wij maakten soms goals, geloof me. Ik heb soms wedstrijden gezien waar Henk Fraser en Igor Korneev elkaar alleen maar aankeken en dachten dit gaat nergens over. Deze boys zijn echt goed, begrijp je? Zo begon die klik, begrijp je?", besluit Drenthe.

Lees meer:
0 reacties