Bischop: "Verdedigend gezien was hij de beste Feyenoorder"

Sinclair Bischop
Sinclair Bischop Foto: © Pro Shots

Na afloop van de gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen SC Cambuur ging het vooral over de prachtige doelpunten van Luis Sinisterra en Alireza Jahanbakhsh. Verdediger Marcos Senesi mag daarbij niet vergeten worden. De Argentijn speelde een uitstekende wedstrijd in De Kuip.

"Senesi heeft heel veel kritiek kregen, maar de laatste weken speelt hij goed met veel intercepties", vertelt Sinclair Bischop in de podcast van RTV Rijnmond. "Vorige week in Waalwijk was hij ook geweldig. Verdedigend gezien was Senesi gisteren de beste Feyenoorder. Hij lijkt steeds meer op de Senesi van voor zijn dip."

Gernot Trauner ging in de fout bij het doelpunt van SC Cambuur. "Je reageert op een bal die je normaal gesproken 99 van de 100 keer op een bepaalde manier wil wegwerken. En dan heb je op dat moment die windvlag. Ik schrok meer, maar dat kwam misschien omdat hij zelf ook schrok, van het moment daarna. Dat hij daarna, bij die tweede actie, wel heel makkelijk met een simpele actie wordt uitgekapt."

Ook Dennis van Eersel zag Trauner in de fout gaan bij het tegendoelpunt. "Het was een combinatie van een inschattingsfout en de wind bij Trauner", verklaart Van Eerstel "De bal stuitert ineens verder door. Het enige is wel dat de aanvaller van Cambuur daar wel al op rekende. Hij heeft een geweldig seizoen, dit was zo'n beetje zijn eerste fout."

Fredrik Aursnes is door zijn gele kaart tegen SC Cambuur geschorst voor de wedstrijd tegen AZ. Van Eersel verwacht dat de Noor in de basis wordt vervangen door Jorrit Hendrix. "Hij is gehaald voor dit soort situaties, dus het lijkt me gek als daar iemand anders komt te staan", aldus Van Eersel.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand