Bischop kritisch: "Ik vind hem niet bij dit Feyenoord passen"

Sinclair Bischop voor de camera van RTV Rijnmond
Sinclair Bischop voor de camera van RTV Rijnmond Foto: © Pro Shots

Sinclair Bischop adviseert Feyenoord om zich deze winter niet te gaan versterken met Jorrit Hendrix. De middenvelder wordt genoemd als mogelijke aanwinst van de Rotterdammers, maar dat ziet de verslaggever van RTV Rijnmond niet zitten.

"Ik vind hem niet bij dit Feyenoord passen", vertelt Bischop in de FC Rijnmond Podcast. "Ik vind dat Feyenoord nu juist een goed beleid heeft, met jonge spelers die gehaald worden. Je hebt gewoon je middenveld staan, met Jens Toornstra en later ook nog Cole Bassett als back-ups."

"En dan heb je ook nog jeugdspelers als Antoni Milambo en Lennard Hartjes", vervolgt de journalist. "Hoe moeten die hier naar kijken? Ik zou het geld op zak houden en niet Jorrit Hendrix, waarvan ik ook m'n twijfels heb of hij goed genoeg is voor Feyenoord, binnenhalen."

Collega Dennis van Eersel is positiever over Hendrix. "Ik vond hem echt een stille kracht op het middenveld van PSV", geeft hij aan. "Andrés Guardado kreeg die seizoenen veel aandacht, maar ik vond Hendrix eigenlijk beter."

"Het is afwachten of hij dat niveau nog aan kan tikken, maar zeker als Feyenoord hem voor de breedte zou halen vind ik dat wel een stap voorwaarts. Het past misschien niet bij het beleid van jonge spelers halen, maar Feyenoord heeft voor de balans altijd ervaren krachten bij de selectie gehad", aldus Van Eersel.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand