Bijlow krijgt tip: "Misschien moet hij kijken naar een nieuwe club"

Justin Bijlow
Justin Bijlow Foto: © BSR Agency

Aankomende zomer staat er voor Feyenoord mogelijk weer een drukke transferperiode voor de boeg. Bij de Dick Voormekaar Podcast krijgt clubwatcher Martijn Krabbendam de vraag welke Feyenoord-spelers het meest geld gaan opleveren.

"Ik weet niet wie het meeste gaat opleveren", begint Krabbendam bij de Dick Voormekaar Podcast. "Het is maar wat een gek of de markt er voor geeft. Normaal zijn aanvallers het duurst. Je kunt er wel van uitgaan als Santiago Gimenez een aantal doelpuntjes maakt, dat zijn waarde omhoog gaat. Maar goed, Mats Wieffer is ook wel een interessante speler, met zijn doorlopende contract."

Auteur Michel van Egmond is verbaasd dat er normaal gesproken veel minder wordt betaald voor keepers. Krabbendam: "Justin Bijlow was in gesprek met Manchester United, dus er is wel een markt voor keepers. Ik hoop voor hem dat hij binnenkort toch weer een wedstrijdje zou kunnen spelen. Dan moet Feyenoord kijken wat voor hem het beste is."

"Misschien moet Bijlow wel gaan kijken naar een nieuwe club. Hij heeft alles al meegemaakt bij Feyenoord, kent alles en iedereen. Misschien moet je ergens anders tot rust komen. Bijlow staat er internationaal goed op, Hij zou, mits fit, de eerste keeper zijn van het Nederlands elftal", aldus Krabbendam.

Lees meer:
0 reacties