"Bijlow heeft minder ervaring, maar heeft het in Oranje goed gedaan"

Justin Bijlow tegen PSV
Justin Bijlow tegen PSV Foto: © Pro Shots

De keeperskwestie van het Nederlands elftal blijft men bezig houden. Feyenoorder Justin Bijlow zat niet bij de definitieve selectie, maar moest zich wel bij Oranje melden voor het penaltyexperiment. Jelle ten Rouwelaar denkt dat Bijlow misschien wel wat meer krediet verdiende.

"Cillessen speelt nu bij NEC natuurlijk op een iets ander niveau, maar dat maakt in mijn ogen niet zoveel uit, omdat hij zo lang in de top heeft gekeept", zegt de voormalig doelman tegenover Voetbal International. "Bijlow heeft misschien wat minder ervaring, maar hij heeft het in Oranje wel goed gedaan."

"Noppert ken ik nog van onze gezamenlijke tijd bij NAC Breda", gaat Ten Rouwelaar verder. "Hij moest daar op een gegeven moment vertrekken, ik weet nog dat ik dat erg zonde vond, want je zag de potentie: zijn uitstraling en atletisch vermogen zijn prima voorwaarden. Andries had toen alleen nog wat hulp nodig om zijn weg te vinden. Dat heeft hij de laatste jaren uitstekend gedaan. Hij heeft op de juiste momenten een kans gekregen en die heeft hij gepakt."

Ik vind dat Pasveer het tegen Polen en België heel goed gedaan heeft, hij heeft gedaan wat hij moest doen. Hij straalt een bepaalde rust uit en doet geen gekke dingen. Mensen wijzen naar zijn leeftijd, maar ik denk dat dat niet zoveel uitmaakt. Hij is gewoon een goede doelman, die veel onderdelen van het keepen beheerst en ervaring in de Champions League heeft. Samen met Cillessen is hij misschien de meest logische keuze", aldus Ten Rouwelaar.

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Feyenoord komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Feyenoord (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand