Bijlow geblesseerd: "Misschien toch eens tijd om onderzoek te doen"

Justin Bijlow baalt
Justin Bijlow baalt Foto: © Pro Shots

Justin Bijlow is momenteel opnieuw geblesseerd, waardoor tweede doelman Timon Wellenreuther nu het doel moet verdedigen bij Feyenoord. Voormalig keeperstrainer en oud-international Joop Hiele maakt zich zorgen over de blessures van Bijlow en vindt dat de Rotterdammers daar onderzoek naar moeten doen.

"Ik ken Justin al vanaf zijn jeugdjaren bij de club. Wat is de reden dat hij elk seizoen zoveel wedstrijden mist?", vraagt Hiele zich af in gesprek met De Telegraaf. "Het zijn elke keer incidenten en andere blessures, maar misschien is het tijd om toch eens al die blessures naast elkaar te leggen en onderzoek te doen."

Hiele vervolgt: "Justin is nog steeds een toptalent, terecht de eerste keeper als hij fit is en hoort ook in Oranje. Maar hij is inmiddels 25 jaar. Trainers zetten hem elke keer direct weer onder de lat als hij terug is van een blessure en dat gun ik hem ook."

"Over zijn kwaliteiten bestaat geen discussie. Maar Feyenoord moet als club ook aan de andere aspecten denken. Als er steeds seizoenen zijn waarin hij tien tot vijftien wedstrijden mist…", aldus Hiele.

Lees meer:
0 reacties