"Beste tegenstander die Slot in zijn tijd bij Feyenoord gaat treffen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord is gearriveerd in Spanje en heeft nog een dag om zich voor te bereiden op de zware wedstrijd tegen Atletico Madrid. De mannen van Arne Slot hebben een lastige avond voor de boeg, wellicht de zwaarste uitwedstrijd van de poulefase van de Champions League.

Arman Avsaroglu van de NOS blikt vooruit en ziet dat het een zware avond gaat worden in Madrid. "Het is de beste tegenstander die Slot in zijn tijd bij Feyenoord gaat treffen. Heel interessant wat hij daartegenover gaat stellen. Slot heeft natuurlijk tegen AS Roma gespeeld, Marseille, tegen Lazio gespeeld, alleen dat vind ik wel een iets ander kaliber dan een Atlético Madrid, dat al zo lang bij elkaar is, met dezelfde trainer, dat van Real Madrid wint en meedraait in de top van Spanje. Het is een andere test."

Het duel Het duel in Groep E begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Fransen. François Letexier is is de scheidsrechter, de assistent-scheidsrechters zijn Cyril Mugnier en Mehdi Rahmouni, Jérémy Stinat is de vierde official van dienst.

Lees meer:
0 reacties