Been ziet achilleshiel Feyenoord: "Is een dingetje aan het worden"

Mario Been bij ESPN
Mario Been bij ESPN Foto: © Pro Shots

Mario Been was zelf hoofdtrainer van Feyenoord, maar volgt de club tegenwoordig als analist van ESPN. De oud-prof ziet echter een duidelijk achilleshiel bij de Rotterdammers, zo laat hij merken in de Dick Voormekaar Podcast.

Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Hierin zegt Been, die telefonisch aanhaakt, het volgende over Feyenoord: "Geef geen spelhervattingen of corners weg, asjeblieft! Dat is wel een dingetje aan het worden. Ow, ow. Elke vrije trap of corner dan hou je je hart vast. 1, 2, 3 oplossen is ook niet eenvoudig. We hebben nou eenmaal weinig lengte en veel blessures."

Hij denkt echter niet dat Feyenoord nog landskampioen kan worden. "Er komen dadelijk wedstrijdjes aan... Zwolle komt eraan, dan heb je Volendam, Heracles. Dat zijn wel de wedstrijden dan moet je wel die punten pakken. Maar ik geloof niet dat PSV twee keer voor het gaas gaat", besluit Been.

Lees meer:
0 reacties