Been over Feyenoorder: "Het is verschrikkelijk, écht verschrikkelijk"

Mario Been bij ESPN
Mario Been bij ESPN Foto: © Pro Shots

Quilindschy Hartman raakte afgelopen weekend zwaar geblesseerd aan zijn knie. De Rotterdammer moest onder begeleiding van het veld en mist zowel de bekerfinale als het EK voetbal. Dit tot verbijstering van analist Mario Been. Hij laat bij de Dick Voormekaar Podcast weten mee te leven met de jongeling.

Mario Been zegt het verschrikkelijk te vinden wat Hartman overkomt. "Het is ongelofelijk. Binnen een seconde gebeurt het. Die jongen staat bij alle grote clubs op de radar, buiten het feit dat ik hoop dat ie heel zijn leven bij Feyenoord speelt. Maar dat zal wel niet gebeuren. Hij is zo talentvol, ik vind hem echt een goede speler. Maar ja, één dingetje en hij is er weer een paar maanden uit. Het is verschrikkelijk, echt verschrikkelijk."

Toch had Been eerst een andere gedachte toen Hartman geblesseerd raakte. "Ik dacht eerst dat het zijn enkel was, dat hij erop ging staan. Dat dacht ik eerst, maar later bleek het zijn knie was. Dezelfde knie als waar hij al letsel aan heeft gehad, verschrikkelijk. Hij mist het EK in de bloei van zijn leven, het is verschrikkelijk. Ik ken hem niet persoonlijk maar het lijkt me een hele sociale jongen en dan overkomt je dit", besluit Been.

Lees meer:
0 reacties