Beelen reflecteert: "Ik heb zoveel veranderingen meegemaakt"

Thomas Beelen in actie in de bekerfinale tegen NEC
Thomas Beelen in actie in de bekerfinale tegen NEC Foto: © Pro Shots

Thomas Beelen heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De jonge verdediger kreeg dankzij de blessure van Gernot Trauner de kans en heeft deze met beide handen aangegrepen.

Tegenover Feyenoord ONE zegt de mandekker na afloop van de gewonnen bekerfinale het volgende: "Ik voel me goed en ben heel blij natuurlijk. De eerste prijs uit mijn carrière gepakt, dus dat is heel mooi. Ik heb zoveel veranderingen meegemaakt dit jaar en dan afsluiten met een prijs, mooier kan niet. Ik ben dankbaar dat ik hier mag spelen. Kers op de taart van dit seizoen. Het is mooi om het feest met de supporters te vieren. Iedereen is een beetje gek, dus dat is wel leuk. Ik had voor de wedstrijd al een speciaal gevoel en merk nu al dat ik heel blij ben. Ik was niet zenuwachtig, maar wel iets meer kriebels dan normaal voor een wedstrijd."

Hij was dan ook blij dat zijn familie getuige was van de historische overwinning. "Mijn vader, moeder en mijn broer waren erbij. De wedstrijd was lastig, vooral de eerste dertig minuten. Richting de rust begonnen we beter te spelen. Na de rust een tandje erbij gezet. De rode kaart was lastig, maar ook wel mooi om hem dan zo over de streep te trekken. Op een gegeven moment komt er voorzet na voorzet en was het even aanpoten. Uiteindelijk hadden we vertrouwen in onszelf", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties