Beelen duidelijk: "Heb goede gesprekken gehad met de trainer"

Thomas Beelen in actie tegen oude werkgever PEC Zwolle
Thomas Beelen in actie tegen oude werkgever PEC Zwolle Foto: © Pro Shots

Thomas Beelen werd afgelopen zondag in het duel tegen zijn oude werkgever PEC Zwolle beloond met een basisplaats. De jongeling verving in het centrum David Hancko, die voor de gelegenheid verplaatst was naar de vleugel.

Na afloop reageerde Beelen voor de camera van ESPN: "Het was een leuke avond voor ons. Het was leuk om tegen Zwolle te spelen, uit viel ik al in maar nu in de basis. Ik heb helemaal geen contact gehad met mensen van Zwolle." Beelen vergeleek ook de huidige situatie met vorig jaar. "Laatste gedeelte heb ik alles gespeeld. Het is snel gegaan dus dat is wel mooi. Het is niet heel moeilijk om je te focussen op een wedstrijd. Het is vooral leuk om een wedstrijd te spelen en de omstandigheden waren ook erg goed. Iedereen kan dan ook de motivatie opbrengen."

Ook heeft de verdediger het nog over de aanstaande transfer van Arne Slot. "Als het officieel wordt, is het voor hem een hele mooie stap. Ik ben heel blij voor hem en het is verdiend. Voor ons is het een aderlating. Als hij het zo goed doet en zoiets neerzet bij de club is het logisch dat er grote clubs komen. Eerste seizoenshelft heb ik niet veel gespeeld. Daarna heb ik goede gesprekken gehad met de trainer over hoe ik me kon ontwikkelen. Ik denk dat de hele staf daar belangrijk voor is geweest, ze hebben me goed geholpen. Volgens mij werd Sipke Hulshoff ook nog toegezongen. Dat is mooi!", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties