Bazoer was ook persoonlijk niet rond met Feyenoord: "Totaal niet"

Riechedly Bazoer
Riechedly Bazoer Foto: © Pro Shots

Feyenoord en Vitesse lijken er deze winter niet uit te gaan komen omtrent Riechedly Bazoer. De speler in kwestie zou al een persoonlijk akkoord hebben met de Rotterdammers. Bazoer zelf ontkent dit gegeven.

"We zijn totaal niet akkoord met Feyenoord, dus ik weet niet wie dat heeft verzonnen", zo laat Bazoer weten voor de camera's van ESPN. "Je moet ook respect voor Vitesse hebben. De club heeft mij veel geleerd onder deze trainer. Dus ik focus mij volledig op Vitesse op dit moment."

Dit betekent niet dat Bazoer niet graag voor Feyenoord zou willen spellen. "Feyenoord is natuurlijk een topploeg in Nederland. Ik denk persoonlijk dat ik wel toe ben aan een volgende stap. Iedereen weet dat ik hier een aflopend contract heb en hartstikke naar mijn zin heb. Dus we gaan het zien."

"Alles moet wel kloppen", vervolgt Bazoer. "Ik heb een aflopend contract. Dus wie weet wat er gaat gebeuren in deze winter of in de zomer. Ik voel me hier goed en we hebben hier nog alles voor te spelen. De trainer wil me graag houden en ik heb een contract te respecteren. Zo simpel is het." Hiermee lijkt Bazoer komende zomer transfervrij de deur uit te lopen in Arnhem.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Vitesse! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand