Bassett: "Voor mijn gevoel is dit de beste stap die ik kan zetten"

Cole Bassett is blij met zijn transfer naar Feyenoord. De middenvelder verwacht dat hij de komende maanden veel kan leren in De Kuip.

"Het is een grote club. Ik ben echt heel erg blij om hier te zijn en alleen al om in het stadion te lopen. Het is hier heel anders dan thuis. Het is duidelijk hoe voetbal hier leeft in dit land en al helemaal in Rotterdam", vertelt de middenvelder trots voor de camera van Feyenoord TV.

"Ik weet dat dit een topclub is met een rijke historie. Ik wil mezelf hier ontwikkelen en alles uit mijn carrière halen. Ik hoop dat ik mezelf hier beter in de kijker van de nationale ploeg kan spelen. Voor mijn gevoel is dit op dit moment de beste stap die ik kan zetten", aldus Barrett, die zich inmiddels aardig verdiept heeft in zijn ploeggenoten. Hij is lovend.

"We hebben een goed team, dus ik kan niet wachten om dingen te leren van mijn ploeggenoten. Er hangt een fijne energie in de kleedkamer, de ambities zijn hier groot en er zijn veel jonge spelers. Dat is goed voor mij. Het voelt goed om hier te zijn."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het duel tussen NEC en Feyenoord. Weet Feyenoord te winnen in Nijmegen? Dan krijg je als nieuwe speler maar liefst 4x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand