OFFICIEEL | Feyenoord bevestigt de komst van Bassett: "Heel mooi"

Cole Bassett voor Team USA
Cole Bassett voor Team USA Foto: © Pro Shots

Cole Bassett heeft donderdag de medische keuring bij Feyenoord doorstaan. De middenvelder kan nu zijn contract gaan tekenen bij de Rotterdammers.

Dat meldt voetbaljournalist Tom Bogert. Feyenoord en MLS-club Colorado Rapids hebben de laatste details uitgewerkt en zijn akkoord over een huurtransfer voor anderhalf seizoen.

Feyenoord heeft ook een koopoptie bedongen en het is nu wachten op de officiële aankondigingen van de Nederlandse en Amerikaanse clubs.

UPDATE: Cole Bassett mag zich nu officieel speler van Feyenoord noemen. Frank Arnesen is blij dat het gelukt is om Bassett binnen te halen, waar dat in de zomer nog niet lukte. "Zijn komst bleek toen nog niet haalbaar voor ons", zegt Arnesen op de clubsite. "Heel mooi dat we het met deze huurconstructie en optie tot koop nu wel voor elkaar hebben gekregen, zodat hij dit seizoen al kan aansluiten bij de selectie."

"Cole is een typische box-to-box speler met een enorm loopvermogen", vervolgt Arnesen. "Daarmee kan hij zowel aanvallend als verdedigend een belangrijke schakel zijn in een elftal. Bovendien is hij met beide benen behoorlijk comfortabel aan de bal. Hij heeft alles in zich om hier bij Feyenoord de volgende stappen in zijn ontwikkeling te zetten en een nog completere speler te worden. Die tijd en dat vertrouwen krijgt hij ook."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het duel tussen NEC en Feyenoord. Weet Feyenoord te winnen in Nijmegen? Dan krijg je als nieuwe speler maar liefst 4x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand