Aursnes looft ploeggenoten: "Is aan mij om van deze spelers te leren"

Bryan Linssen met Fredrik Aursnes
Bryan Linssen met Fredrik Aursnes Foto: © Pro Shots

Fredrik Aursnes is een uitstekende aankoop gebleken. Die conclusie kan getrokken worden na zijn eerste halfjaar, waarin hij een basisplaats wist te veroveren.

"Het gaat lekker tot nu toe. Ik heb mijn draai inmiddels wel gevonden. Voor mijn gevoel kom ik met iedere wedstrijd steeds beter in mijn spel. Het is ook heerlijk om samen te mogen spelen met zulke spelers. Orkun Kökcü is zo'n talentvolle speler met een prachtige toekomst in het vooruitzicht. Hetzelfde kan gezegd worden over Guus Til", aldus Aursnes.

"En Jens Toornstra, dat is een speler van wie ik echt kan genieten. Hij doet zoveel voor het team, met zijn arbeidsethos, slimheid en finesse in de afronding. Het is aan mij om van deze spelers te leren en zo stappen te zetten om een nog completere voetballer te worden", aldus de middenvelder in het nieuwe Hand in Hand Magazine.

Met Aursnes in de ploeg blijft de club bovenin meedoen. De fans zijn dan ook blij met hem, maar de voetballer denkt dat hij nog beter kan worden. "Als ik naar mezelf kijk, dan wil ik in mijn jaren hier een betere speler worden. Nog wat meer lef tonen aan de bal, een nog sterkere passer worden. Er zijn altijd verbeterpuntjes en ik heb er alle vertrouwen in dat ik de Feyenoord-supporters nog meer kan bieden."

Lees meer:
0 reacties