Aursnes: "Het zal niet altijd lukken, zoals tegen FC Twente"

Fredrik Aursnes in het uitshirt van Feyenoord
Fredrik Aursnes in het uitshirt van Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft een sterke eerste seizoenshelft gedraaid. De Rotterdammers overwinterden voor het eerst sinds 2014 in Europa en ook in de competitie draait de ploeg goed.

"We hebben een sterke selectie met uitstekende voetballers", zegt Fredrik Aursnes in Hand in Hand. "Het lukt ons om de ideeën van de technische staf uit te voeren op het veld. En wat de kracht is van dit Feyenoord, is de teamspirit. Het is geen toeval dat we al meerdere keren in de slotfase alsnog de overwinning naar ons toetrokken."

"Het zal niet altijd lukken, zoals tegen FC Twente, maar we tonen veerkracht, keer op keer", gaat Aursnes verder. Het drukke schema deert Aursnes niet. "Het zorgt juist voor een lekkere flow. Als je maar één wedstrijd in de week hebt, dan kan die week soms lang duren. Nu moet je iedere keer na een paar dagen weer de focus hebben. Het helpt mij om mij mentaal goed voor te bereiden."

"We zijn niet de grote favoriet, maar we hebben in deze maanden bewezen mee te kunnen", concludeert de Noor. "We zullen het gevecht aan gaan en strijden voor de punten. We staat er tot nu toe prima voor en het is aan ons om als team stappen te zetten, beter te worden en iedere wedstrijd ons niveau te halen."

Lees meer:
0 reacties