Arne Slot wordt gewaarschuwd: "Dat is in Engeland onmogelijk"

Arne Slot achtervolgd door de pers
Arne Slot achtervolgd door de pers Foto: © X

René Meulensteen, de huidige assistent-bondscoach van Australië, is van mening dat Arne Slot een uitstekende trainer is. Dat maakt echter nog niet dat hij zomaar zal slagen bij Liverpool.

"De Premier League is een heel ander beest, de moeilijkste competitie die er is", zegt René Meulensteen bij de NOS. "Slot is geen verkeerde keuze. Ik heb hem hoog zitten. Bij AZ was er al een duidelijke lijn en die heeft hij doorgetrokken naar Feyenoord, waar hij meer en betere middelen had en alles naar een hoger plan heeft getild. Bovendien doet hij het goed in de media, komt hij goed uit zijn woorden. Ik hoop dat hem dat in Engeland ook lukt."

Echter komen ook vanuit Meulsteen waarschuwingen: "Hij moet zorgen dat hij binnen zijn staf mensen heeft die de Premier League goed kennen. Met Feyenoord kun je met twee vingers in je neus en een blinddoek op bij negen van de onderste tien ploegen drie punten ophalen. Dat is in Engeland onmogelijk. Je moet elke keer top zijn, zeker bij Liverpool dat om alle prijzen mee wil doen. Daarom heeft Klopp ook gezegd; de pijp is even leeg."

Lees meer:
0 reacties