Arne Slot weg? "Hij werd intern regelmatig als een lastpak ervaren"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot staat hoog op het wensenlijstje van Liverpool. De Engelse topclub zou al met Feyenoord om de tafel zitten om te onderhandelen over de afkoopsom. Valentijn Driessen snapt wel dat de grootmacht bij hem is uitgekomen als opvolger van Jürgen Klopp.

"In drie seizoenen heeft hij immers een onuitwisbare indruk gemaakt in De Kuip. Qua resultaten met een finaleplaats in de Conference League (derde niveau Europa), de landstitel en de KNVB-beker", aldus Driessen in zijn column voor De Telegraaf.

De journalist benadrukt dat er meer is dan alleen de prijzen waardoor Slot zo goed in de markt ligt. "Een grotere prestatie is dat hij in drie seizoenen drie nieuwe succesvolle elftallen bouwde. Teams die stuk voor stuk groeiden en zeker voor Feyenoord-begrippen ongekend aanvallend, creatief, dominant, attractief en intens dynamisch spel aan de dag legden. Met de manier van spelen oogstte Slot lof in binnen- en buitenland."

Driessen vervolgt: "Daarbij ontwikkelden spelers zich individueel tot topspelers en verlieten zij De Kuip voor mooie transferbedragen. Hoewel Slot intern regelmatig als een lastpak werd ervaren, was zijn totale toewijding en veeleisendheid een kwaliteit waarvoor veel respect was."

Lees meer:
0 reacties