Arne Slot steunt boze Roger Schmidt: "Zeg ik uit eigen ervaring"

Arne Slot bij de camera van ESPN
Arne Slot bij de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

Roger Schmidt was zondagmiddag furieus op de arbitrage na het gelijkspel van PSV tegen Feyenoord. Arne Slot, de trainer van de tegenstander, kan zich daar wel iets bij voorstellen.

"De frustratie van mijn collega kan ik mij heel erg goed voorstellen", vertelde Slot op de persconferentie. "Ik heb dit seizoen ook vaker iets gezegd over arbitrale beslissingen in relatie tot Feyenoord. Er wordt vaak gezegd: ach joh, over een heel seizoen pakken beslissingen fiftyfifty in je voor- en nadeel uit. Maar ik zeg uit eigen ervaring: dat is niet zo."

De Eindhovenaren kwamen op een 0-2 voorsprong in de Kuip, maar door een strafschop in de blessuretijd werd het uiteindelijk een remise tussen de clubs. Die penalty zorgde voor behoorlijk wat opschudding, aangezien velen het een discutabel moment vonden. Bij PSV was men boos dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük niet zelf ging kijken op het scherm.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand