Arne Slot spreekt supporters toe: "Ik ben óntzettend dankbaar"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot heeft de fans van Feyenoord toegesproken na zijn laatste wedstrijd als coach van Feyenoord. De oefenmeester sprak vooral uit hoe dankbaar hij was voor de drie succesvolle jaren in Rotterdam.

Na afloop van de wedstrijd tegen Excelsior kreeg Slot de microfoon. "Ik vrees dat de jongens nu denken: hij gaat praten, dus dat duurt weer een kwartiertje", begon de oefenmeester met een grapje. "Maar ik ga proberen om het kort te houden. Ik ben óntzettend dankbaar voor de herinneringen die ik bij deze geweldige club gemaakt heb. Daarvoor moet ik een aantal mensen bedanken."

Hij begon bij zijn vrouw en kinderen. "Mijn vrouw heb ik al gezien, mijn kinderen nog niet, dus ik ben benieuwd waar die zijn. Daarnaast de staf, die altijd wat onderbelicht blijft. De staf van Feyenoord is echt geweldig, inclusief de directie. Maar de meeste dank ben ik verschuldigd aan twee andere partijen, die staan voor me: de spelers, die altijd alles gegeven hebben."

"En last but not least: vanaf de eerste dag dat ik hier ben, heb ik altijd de enorme steun gevoeld van de mensen naar wie ik nu kijk. Ontzettend bedankt en succes", sloot Slot af. Hij werd daarna verrast door zijn kinderen. Zij liepen met de door Slot gewonnen schaal en KNVB Beker het veld op.

Lees meer:
0 reacties