Arne Slot ontvangt complimenten: "Hij weet precies wat hij wil"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Pepijn Lijnders is lovend over de komst van Arne Slot naar Liverpool. De oud-assistent van de club geeft dat te kennen in gesprek met The Athletic.

"Ik ken Arne heel goed", vertelde Lijnders. "Hij kwam ongeveer negen jaar geleden naar mijn huis in Nederland. Om over voetbal te praten. Hij kwam langs met duizend vragen. Ik heb geprobeerd ze allemaal te beantwoorden. Sindsdien hebben we nauw contact gehouden."

Lijnders vertelt dat hij de komst van Slot binnen de club heeft aangemoedigd. "Toen ik met Mike (Gordon, voorzitter investeerdersgroep Fenway Sports Group, red.) en Jurgen sprak, zei ik dat je een jonge coach nodig hebt die kan meegroeien met dit nieuwe team. Arne heeft alles in zich om hier een succes te worden."

Hij geeft Slot dan ook een goede kans van slagen. "Hij is een ongelooflijke coach, die precies weet wat hij wil en de ervaring heeft om bij een club als Liverpool te werken. Een club die overeenkomsten heeft met Feyenoord, dat ook gepassioneerde fans heeft en waar ze ook You'll Never Walk Alone zingen."

Lees meer:
0 reacties