Arne Slot neemt het op voor aanvaller: "Onderschat zichzelf"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Orange Pictures

Santiago Giménez is nog altijd immens populair onder de Feyenoord-supporters. Hij scoort de tweede seizoenshelft echter minder en dat knaagt aan hem en de supporters.

De spits van Feyenoord heeft op social media zijn excuses aangeboden aan Het Legioen omdat hij dit kalenderjaar wat minder scoort. Echter, in het begin van het seizoen was hij niet te stoppen. Hij heeft dit seizoen dan ook al 22 goals gemaakt. Alleen Luuk de Jong van PSV en Vangelis Pavlidis van AZ wisten vaker het net te vinden. Dat de aanvaller zijn excuses heeft aangeboden is volgens Arne Slot iets van deze tijd, vertelt hij tegenover de NOS. “Vroeger moest je de krant bellen en vragen of zij het wilde plaatsen.”

De oefenmeester vindt echter wel dat de spits zichzelf daarmee tekort doet. “Ik denk dat Santi zichzelf iets onderschat. Die mensen steunen hem niet omdat hij misschien één of twee keer een kans mist, maar vooral om wat hij voor de club al heeft betekend. Dat is ongelofelijk veel. Hij heeft een ontzettend belangrijk aandeel gehad in de titel van vorig jaar. Hij werkt keihard en heeft ook dit seizoen al veel goals gemaakt”, aldus de Feyenoord-coach.

Lees meer:
0 reacties