Arne Slot krijgt flinke kritiek: "Feyenoord is zijn tweede keus"

Wim Kieft vindt dat Arne Slot duidelijker moet zijn over zijn toekomst. Hij vindt dat de trainer respectvoller naar de club kan zijn, zo vertelt hij in Veronica Offside.

"Dit is al het tweede jaar op rij dat hij het zo open houdt. Vind ik ook een beetje gek, je kunt ook gewoon zeggen dat je weggaat als er een mooie club komt", zo meent Kieft. "Nu schippert hij een beetje en hij spreekt zich dus niet uit over de club. Feyenoord is dus uiteindelijk een beetje zijn tweede keus. Anders zeg je meteen: 'Ik blijf bij Feyenoord'."

Kieft zou een vertrek van de succestrainer deze zomer overigens wel begrijpen. "Ik vind het ook wel begrijpelijk als hij zou gaan. Uiteindelijk heeft hij het toch wel laten zien en gedaan. Alleen als club is het natuurlijk ook vervelend als Slot aangeeft welke spelers hij wil en welke weg mogen en dan zes weken later gaat hij ineens weg."

Wesley Sneijder ziet het echter anders. "Je wilt helemaal niet reageren op zo’n vraag. Je hoopt natuurlijk op een mooie club, internationaal. Maar Feyenoord is ook prima, dus wat moet je zeggen dan."

Lees meer:
0 reacties