Arne Slot imponeert bij Feyenoord: "Is een fantastische manager"

Arne Slot aan het woord
Arne Slot aan het woord Foto: © Pro Shots

Arne Slot is nog niet eens begonnen bij Liverpool, maar de analisten hebben nu al hun meningen klaar over de trainer van Feyenoord. Waar hij 'een Erik ten Hag in vermomming' wordt genoemd, is John Obi Mikel positief over de coach.

Voormalig Everton-spits Andy Gray is geen fan van Slot. "Dit komt uit het niets. Als je me twee weken geleden dertig keer had laten raden wie de nieuwe Liverpool-manager zou worden, dan had ik Slot niet genoemd", zegt hij bij beINSports, waarna verslaggever Richard Keys het woord neemt. Ook hij is niet enthousiast. "Ik kan geen Nederlandse trainer noemen die geslaagd is in de Premier League. Ik denk dat hij Erik ten Hag is in vermomming."

Mikel is het daar dus niet mee eens. "Ik denk dat hij een fantastische manager is. Hij heeft het uitstekend gedaan bij Feyenoord, hij laat zijn team heel goed spelen. Hij speelt het soort voetbal dat de Liverpool-fans graag zien, aanvallend, druk vooruit, veel goals."

Gray haakt in: "Dat is exact de beschrijving die Manchester United-supporters te horen kregen over Erik ten Hag. En hij heeft het niet laten zien." Mikel houdt echter voet bij stuk. Hij ziet het wel goedkomen met de Nederlandser bij de Reds. "Ja, maar Slot krijgt de spelers om dat voetbal te spelen bij Liverpool."

Lees meer:
0 reacties