Arne Slot hoopt op transfer: "Nu is het gewoon hard onderhandelen"

Arne Slot tijdens de persconferentie
Arne Slot tijdens de persconferentie Foto: © Pro Shots

Arne Slot hoopt dat Feyenoord en Liverpool tot een akkoord komen over de transfersom. De trainer van de Rotterdammers staat de trappelen om bij de topclub uit de Premier League aan de slag te gaan.

"Er is al een goed bod gedaan", zegt Slot, die geciteerd wordt door Voetbal International. "Ik denk dat Feyenoord zoals het nu lijkt de best betaalde Nederlandse transfer ooit van een trainer kan maken."

De oefenmeester hoopt dat de Rotterdammers zich meewerkend opstellen. "Ergens heb ik misschien stiekem zelf het idee dat ik de afgelopen jaren dusdanig gepresteerd heb en dat we dusdanig veel geld verdiend hebben, dat er vanuit Feyenoord-kant meegedacht wordt. Al is meedenken niet het goede woord als je ziet om wat voor bedragen het gaat."

Er kwam naar verluid al een bod van negen miljoen euro op tafel, maar dat werd niet geaccepteerd door Feyenoord. "Gunnen is als je een clausule in je contract hebt staan en dat er een maximum is wat betaald moet worde. Dan kan je over gunnen praten. Nu is het gewoon hard onderhandelen. Dat is het goede recht van een ieder. Maar ik heb de absolute overtuiging dat ze eruit gaan komen", besluit Slot.

Lees meer:
0 reacties