Arne Slot gelooft niet in titel Feyenoord: "Zou mij verbazen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Door het verlies van PSV bij NEC is de achterstand voor Feyenoord nu nog 'maar' zeven punten. Arne Slot heeft aangegeven of hij en zijn team nog in de titel geloven.

Geloof je er nog in?” is een vraag die één van de aanwezige journalisten stelt. Slot antwoordt hier gevat op. “In Sinterklaas?”, grapt de trainer. Daarna geeft de oefenmeester wel serieus antwoord op de vraag. “Ik geloof vooral in dit elftal. Dat ze nooit opgeven. Dat heb je tegen FC Utrecht ook weer gezien (4-2). Datzelfde geldt ook voor de stand op de ranglijst tot het moment dat het niet meer kan.

Daarna vertelt de oefenmeester dat hij met belangstelling naar de wedstrijd tussen NEC en PSV heeft gekeken. “Ik heb een heel goed NEC gezien, maar het was ook niet raar als PSV die wedstrijd wel gewonnen had. Met het programma wat ze nog hebben, zou het mij nog verbazen als ze nog zoveel punten weggeven.

Toch is er ook nog een ander doel," vertelt Slot. "Of PSV die punten nou wel of niet gaan weggeven, wij willen gewoon elke wedstrijd winnen en elke wedstrijd het publiek vermaken. Zoals dat tegen FC Utrecht ook gelukt is."

Lees meer:
0 reacties