Arne Slot dolt met journalist: "Dat is een grapje, Valentijn"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen was onlangs kritisch op Feyenoord-trainer Arne Slot. De journalist vindt dat Slot niet te vaak na afloop van een wedstrijd moet afgeven op de arbitrage. Slot heeft zelf geen moeite met de kritische column van Driessen.

"Ik kan niet zeggen dat sinds ik bij Feyenoord trainer ben, ik veel over mij heen krijg", vertelt Slot op de persconferentie van Feyenoord. "Als je trainer van Feyenoord bent en er gebeurt wel eens wat, dan kan er een column geschreven worden. Dat hoort bij je leven als trainer. Als ik gevraagd wordt naar een strafschopsituatie zijn er tien media die er naar vragen en tien media die het uitzenden."

"Gebeurd dat wanneer ik trainer ben van Cambuur, dan schrijft alleen Omroep Friesland erover", gaat Slot verder. "Dat is inherent aan trainer zijn van Feyenoord en daar moet je tegen kunnen. Hoe het is om met Driessen te praten na een kritische column? Ik heb ook een aantal positieve dingen gelezen. Zoals? Het woord topcoach heb ik een keer zien staan. Het is maar net op welke manier je ernaar kijkt."

"Als dit alles is wat hij over mij kan bedenken qua negativiteit… Op zich staat hij er om bekend bekend dat hij constant op zoek is naar het negatieve. Als dit alles is wat hij mij bij kan denken. Ik zou bijna zeggen kun je niet meer bedenken dan?", lacht Slot, om er nog snel iets aan toe te voegen. "Dat is een grapje Valentijn!''

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand