Arne Slot doet oproep: "Laat onze fans hem dan volledig omarmen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot heeft op de persconferentie na SC Heerenveen - Feyenoord (2-3) een speciale oproep gedaan aan Feyenoord-fans. Dit heeft alles te maken met Ayase Ueda.

Ueda wist vanmiddag na een blunder van de Heerenveen-verdediger de 2-3 te maken. Voor de invaller is dit zijn tweede goal voor de Rotterdammers. Dat heeft ervoor gezorgd dat Slot erg blij is. De oefenmeester is niet alleen blij met de overwinning, maar ook is hij dat voor de Japanner zelf.”

Ook kan Slot de strijdlust van de aanvaller goed verklaren. “Ik denk dat Japanse mensen dat vanuit zichzelf hebben, maar je ziet aan hem dat hij het vertrouwen wat wij in hem hebben graag terug wil betalen. Hij vindt het dan ook frustrerend dat dit nog niet in die mate gelukt is. Ik zeg altijd dat het enige is hoe ze de club terug kunnen betalen, is keihard werken. En dat doet hij.”

Wel heeft de Japanner nog niet in De Kuip gescoord. Slot stelt dit dan ook als doel voor de Feyenoorder. Wel doet hij daarvoor een oproep bij de fans. “Die goal in De Kuip hikt hij nog een beetje tegenaan. Dus als hij de volgende keer invalt, laat onze fans hem dan volledig omarmen, ook al doen ze dat al. Maar ik hoop nog extremer, op eenzelfde manier als Santiago Gimenez zou ik willen zeggen”, besluit de trainer.

Lees meer:
0 reacties