Arne Slot doet onthulling over gezondheid: "Best uitzonderlijk"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Waar er bij Feyenoord veel spelers geblesseerd zijn, is de gezondheid van trainer Arne Slot ook niet wat het geweest is. Dat vertelde de oefenmeester op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Tijdens de persconferentie doet Slot de onthulling. “Ik heb het nog niet met de dokter overlegd of het wel of niet verstandig is dat ik dit zeg, maar ik heb kinkhoest gehad. Dus dat is best een uitzonderlijk iets, dat heb ik trouwens nog steeds. Dat is niet iets wat je nou heel veel hoort, maar het komt wel terug. Dus vandaar, dat noemen ze de honderddagenziekte, dus dan ben je honderd dagen aan het hoesten. Dat haal ik al bijna, ja.”

Deze kwaal was dan ook de reden waarom Slot niet aanwezig kon zijn bij de uitwedstrijd tegen Almere City (0-2). Ook had hij hier al last van tijdens het uitduel bij AS Roma (1-1) in de Europa League. Gelukkig hoeven de spelers zich geen zorgen te maken. “Het Is overigens alleen in het begin zeer besmettelijk, daarna niet meer. In het begin ben ik ook ziek thuisgebleven, dus niemand hoeft zich zorgen te maken.”

Toch waren er wel mensen die na afloop van een wedstrijd van Feyenoord bezorgd waren over de oefenmeester. “Het zorgt er wel voor dat ik nu niet meer berichtjes na de wedstrijd krijg van: 'Joh, gaat het echt wel goed met je?' Mensen die mij zien hoesten hebben daar grote twijfels over, dus dat is bij deze uit de wereld”, besluit de trainer.

Lees meer:
0 reacties