Arne Slot baalt van eigen spelers: "Een gebrek aan fanatisme"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot was na afloop van het doelpuntloze gelijke spel in Volendam niet tevreden over wat er op de mat was gelegd. Het ontbrak onder meer aan fanatisme, zo gaf de oefenmeester aan bij de persconferentie.

Arne Slot gaf bij de persconferentie het volgende aan: "We hebben vanavond veel te weinig gebracht. Ik heb heel lang te weinig urgentie gezien om deze wedstrijd te winnen. Op het moment dat we die urgentie wel voelden, zat Volendam al dusdanig goed in de wedstrijd dat het niet meer voldoende was om ze over de knie te krijgen. Ik heb de jongens na afloop gezegd dat dit qua intensiteit die minste wedstrijd was onder mijn leiding. Ik ben er oké mee als spelers aan de bal een keer een mindere dag hebben, maar ik ben er niet oké mee met hoe vrijblijvend wij de eerste helft hebben gespeeld."

Hij vond zijn spelers ook niet bijster fanatiek: "Ik herkende daarin mijn eigen ploeg niet, omdat wij juist altijd alles doen om te winnen en daarin nooit opgeven’, vervolgde Slot. ‘De manier waarop wij in de eerste helft kansen hebben weggegeven, stond symbool voor ons spel met name voor rust en zegt iets over ons gebrek aan fanatisme vandaag", besluit Slot.

Lees meer:
0 reacties